مطالب آموزشی بدنسازی

آموزش اجرای صحیح حرکت پرس سینه با هالتر

آموزش اجرای صحیح حرکت پرس سینه با هالتر

امروزه اکثر افراد برای خوش فرمی اندام خود ورزش کردن را نتخاب می‌کنند، زیرا ورزش علاوه بر کالری سوزی و سلامتی بدن منجر به خوش‌فرمی عضلات بدن ورزشکار هم می‌شود. یکی از مواردی که این روزها بیشتر ورزشکاران به آن دقت می‌کنند و در باشگاه‌های بدنسازی با آن درگیر هستند آموزش صحیح پرس سینه است، که از مربی خود درخواست می‌کنند نحوه صحیح  این حرکت را به آن‌ها آموزش دهند، زیرا پرسه سینه یکی از مهم‌ترین تمرین‌های بالاتنه در بخش عضله‌سازی محسوب می‌شود.

پرس سینه با انواع دستگاه‌های بدنسازی صورت می‌گیرد که در این مقاله آموزش اجرای صحیح پرس سینه با هالتر را بیان می‌کنیم. برای یادگیری و استفاده درست و صحیح از دستگاه‌های بدنسازی حتما مقاله‌های ما را مطالعه کنید.

پرس سینه با هالتر چه مزیت‌هایی دارد؟

پرس سینه با هالتر

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم پرس سینه باعث درگیر شدن عضلات سینه، شانه‌ها و بازوها می‌شود و این تمرین یکی از بهترین تمرین برای عضله‌سازی سینه‌ها می‌باشد، اما اگر این تمرین‌ها با هالتر صورت گیرد مسلماً باعث قدرتمندتر شدن دست‌ها و همچنین عضله‌سازی بیشتر سینه می‌شود.

نکته!

هر چقدر که مقدار وزن هالتر یا همان وزنه بیشتر باشد مسلماً عضلات بیشتری ساخته می‌شود و جحم سینه و بازوها بزرگ‌تر می‌شوند، استفاده از هالتر برای عضلات بالاتنه در پرس سینه بسیار موثر و اثر بخش است. در حرکت پرس سینه با استفاده از هالتر باید ورزشکار به صورت طاقباز خوابیده و وزنه را بالای سینه خود قرار دهد.

حرکت پرس سینه با هالتر بر روی لوازم بدنسازی مانند نیمکت‌ها و یا صفحات سنگین فلزی انجام می‌شود، در ادامه به آموزش صحیح حرکت پرس سینه با هالتر می‌پردازیم.

نحوه صحیح حرکت پرس سینه با هالتر

نحوه صحیح حرکت پرس سینه با هالتر

  • اولین کار این است که به صورت طاقباز  بر روی نیمکت و یا صفحه فلزی دراز بکشید و دستگاه هالتر را بالای سر خود قرار دهید .
  • دست‌ها را به اندازه عرض شانه‌هایتان باز کنید و میله هالتر را با دست محکم بگیرید .
  • فاصله دست‌ها را حتما رعایت کنید، دست‌ها را باید به صورت صاف و عمودی حرکت دهید.
  • دقت کنید گرفتن هالتر خیلی مهم است، زیرا گرفتن اشتباه این وسیله بدنسازی امکان آسیب رسیدن به مچ دست را دارد، سعی کنید میله را کف دستتان نگه دارید.
  • بازوها نباید با بالاتنه تماس داشته باشد.
  • برای زدن حرکت پرس سینه، سینه‌ها و بالاتنه را حتما منقبض کنید و به سمت نیمکت فشار دهید.
  • هالتر از جایگاه خارج کنید و سپس نزدیک به سینه ببرید.
  • اگر می‌خواهید ماهیچه‌های بالا تنه و بازوها بیشتر شوند می‌توانید  در هنگام بالا بردن کمی بیشتر مکث کنید.
  • بعد از اندکی مکث کردن می‌توانید هالتر را پایین بیاورید، دوباره این روال را ادامه دهید.

بیشتر بدانید: ” آموزش اجرای صحیح حرکت پرس سینه با دمبل

نکاتی که باید در هنگام استفاده از هالتر صورت گیرد شامل:

نکات استفاده از هالتر

  • به هنگام زدن پرس سینه با هالتر اصلا عجله نکنید و به آرامی این حرکت را انجام دهید.
  • طبق برنامه ورزشی و تعدادی که مربی تعیین می‌کند وزنه بزنید و ازحد مجاز بیشتر نشود، زیرا باعث آسیب رسیدن به قفسه سینه، مچ ها و… می‌شود.
  • در هنگام زدن پرس سینه با هالتر قسمت پایین بدن مانند کمر و پاها را بالا نگیرید.
  • تکنیک‌ها را به خوبی رعایت کنید.

اگر سوالات و ابهاماتی درمورد آموزش اجرای صحیح پرس سینه با هالتر دارید می‌توانید سوالات خود را از مشاورین مجرب تن آسا با چندین سال سابقه درخشان و تخصص درامور ورزشی بیرسید. همچنین تن آسا با ارائه بهترین دستگاه های بدنسازی خانگی و تضمین کیفیت کالاهای  ورزشی برای مشتریان  بهترین خدمات را در نظر گرفته است، جهت خرید و یا اطلاع از قیمت لوازم بدنسازی می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

author-avatar

درباره تن آسا

فارغ‌التحصیل رشته‌ی تربیت‌بدنی و علاقه‌مند به نویسندگی و کمک به افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار در زمینه تناسب اندام را دارند.

2 نظر در “آموزش اجرای صحیح حرکت پرس سینه با هالتر

  1. تکفای گفت:

    خود هالتر رو دقیقا باید از کجا بگیریم؟
    وقتی هالتر رو پائین میاریم، آرنج حالت 90 درجه بشه، یعنی هالترو درست گرفتیم؟

    1. تن آسا گفت:

      هالتر را با کف دست های صاف خود بگیرید به گونه ای که عرض بازوها کمی بیشتر از عرض شانه ها باشد تا وقتی هالتر روی سینه پایین می آید ساعدها به صورت عمود بر زمین باشند. تا زمانِ رسیدن به سینه، هالتر را به آرامی پایین بیاورید. با حفظ خمیدگی آرنج ها و بدون کج شدنِ هالتر، آن را بالا ببرید. بعد از لحظه ای دوباره تکرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *