مطالب آموزشی بدنسازی

3 نکته الزامی در پشت بازو سیمکش حتما باید رعایت شود

3 نکته الزامی در پشت بازو سیمکش حتما باید رعایت شود
نام حرکت:پشت بازو سیم کش
نام های دیگر:پشت بازو سیمکش میله صاف
نام انگلیسی:Triceps cable push down
عضله هدف:سه سربازویی (پشت بازو)
عضله کمکی:سرشانه، ساعد، دو سر بازویی (جلو بازو)، core(میان تنه)
تجهیزات:سیم کش (حرکات پشت بازو با سیم کش)
سطح حرکت:مبتدی تا حرفه‌ای

 

سلام به همه دوستان فواد ابیاد هستم، دارنده کارت آی اف بی بی پرو. قصد دارم امروز 3 نکته الزامی در پشت بازو سیمکش حتما باید رعایت شود در باشگاه به شما آموزش بدهم تا به رشد عضلات پشت بازوی شما کمک کند.

 

همه افراد تمرینات پشت بازو را انجام می دهند، ما در این مقاله قصد داریم تا نکاتی را درمورد این حرکت به شما آموزش دهیم تا به رشد این عضلات شما کمک کنیم.

 

معمولا در حرکت پشت بازو سیمکش، دس ها جمع و فاصله آن ها کم است. اولین نکته ین است که جمع بودن دست ها، فشار بیشتری به سر جانبی عضله سه سر پشت بازو وارد می کند و اگر فاصله دست ها را بیشتر کنید، به سر بلند عضله سه سر پشت بازو فشار بیشتری وارد خواهد شد.بنابراین محل قرار گیری دست ها باید با توجه به بخشی از عضله که می خواهید روی آن کار کنید، قرار گیرد. این موضوع، اولین نکته بود.

 

ماهیچه سه‌سر بازو

دومین نکته؛ بسیاری از افراد را می بینیم که دست ها را پایین می برند و سپس آرنج ها را بصورت کامل قفل می کنند. قفل کردن آرنج ها ممکن است باعث شود، ده درصد انقباض بیشتری در پشت بازو بدست آورید، اما استرس زیادی به تاندون پشت بازو در آرنج ها وارد می کند.

 

بنابراین در سال های اول و دوم از زمان شروع تمرینات خود، قفل کردن هیچ مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد، حتی احساس خوبی نیز خواهید داشت و باعث می شود عضلات پشت بازو به خوبی منقبض شوند.

 

اما پس از آن یعنی در سال های سوم، چهارم و پنجم که شروع به استفاده از وزنه های بسیار سنگین می کنید، درد زیادی در ناحیه آرنج احساس خواهید کرد. بنابراین دست ها را تا جای ممکن و بدون اینکه قفل شوند پایین ببرید و در آن ناحیه توقف کنید.

 

دست ها را پایین ببرید و قبل از قفل شدن آرنج ها در این محل، متوقف شوید. این کار باعث می شود هنوز انقباض مطلوب داشته باشید اما مانع از قفل شدن مفصل آرنج و وارد شدن فشار زیاد به تاندون پشت بازو خواهید شد.

 

نکته شماره سه؛ می دانم که بسیاری از افراد حرفه ای را در هنگام انجام دادن چنین حرکتی دیده اید، بسیاری از افراد این حرکت را انجام می دهند، خم شدن روی سیمکش!

 

سیمکش باید همیشه در مقابل شما قرار داشته باشد. سرشانه ها را عقب نگه دارید و آن ها را به سمت عکمی قب بچرخانید و درحالی که کابل در مقابل صورت شما قرار دارد، حرکت پرس سینه خود را انجام دهید.

 

زمانی که در پایان ست به ناتوانی کامل رسیده اید و دیگر خسته شده اید، به سمت جلو کمی خم شوید و چند تکرار تقلبی انجام دهید، اما در ابتدای تمرین به هیچ وجه این حرکت را انجام ندهید. در ابتدای ست و تمرین، کابل باید در مقابل شما باشد. سینه بالا و سر شانه ها رو به عقب کشیده شده باشند.

 

پشت بازو سیمکش

این حرکت یک تمرین ساده است که می تانید همیشه از آن استفاده کنید، کافی است نکاتی که در اینجا به شما یادآور شدیم را کاملا به یاد داشته باشید تا باعث شود تغییرات بزرگی در تمرینات پشت بازو و پمپ عضلانی خود احساس کنید.

author-avatar

درباره تن آسا

فارغ‌التحصیل رشته‌ی تربیت‌بدنی و علاقه‌مند به نویسندگی و کمک به افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار در زمینه تناسب اندام را دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *